Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic...

Bartuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytluamczy mi to ktos... dostalem bana a nawet powodu nie napisali jakim cudem ?

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Blokada do wyjasnienia. Prosze wyslac zgloszenie: http://support.metin2.pl/

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bez powodu? A miałeś w tym czasie jakiegoś multihacka czy cuś?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Miałem podobnie, zablokował Cie HS za logi ;)

Napisz do nich jeśli będziesz miał szczęście to będzie blokada na miecha, ja dostałem niestety na zawsze.

Wyślij do nich wiadomość z zapytanie w 48h do Ciebie odpiszą. Pozdro :)

Opublikowano

nic nie uzywalem... nawet na moda nie wchodzilem a zreszta reszta kont zyje

a zreszta jak jest za hacki to jest niedozwolone oprogramowanie najlepsze jest to ze do wyjasnienia co to wogole jest xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki jest powód bana? Powinno pisać w e-mailu a tutaj tego nie wkleiłeś, chyba że Ci nie przyszło.

Napisz odwołanie do supportu.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Być może używałeś botów, bo podobno nie piszą oni nawet powodu, gdy ktoś użył cheatów. Lub zwykły błąd z ich strony, pytaj o co im chodzi, chociaż łatwo się można domyślić, że za hacki jest perm.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

czy wy nie umiecie czytac ? mowie ze nie uzywalem nic... nawet przez moda nie wchodzilem, wkleilem wszystko poza nickiem postaci wiec niie opowiadajcie glupot... nawet jak jest ban za hacki to jest napisane niedozwolone oprogramowanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Napisz odwołanie. Mi odbanowali ninje, która była top5 na startującym serwerze s24, a jechałem na EasyMetin. Możliwe, że to pomyłka napisz po prostu odwołanie oraz poproś jaki jest powód bana.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pisz do Suportu. Muszą powiedzieć za co ten ban. Za nic nie może być.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

moze za wulgi ?? wyzywales jakiegos ne00 i cie podal do supportu, napisz do nich a sprawa na 100% sie wyjasni

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Na support mnie zbanowali za lowienie rybek ^_* i nie dostałem unbana ale moze ci sie uda

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Powinni ci napisać za co masz bana, odwołanie się, według mnie nic nie da, napiszą pewnie że nie muszą dawać dowodów.

h6IduA1.png

Bywalec
Opublikowano

Najpierw wyślij zapytanie do Supportu o tytuł bana. Potem pisz odwołania. Jeszcze nigdy mi się nie przyda żyło,że Support zbanował bezpodstawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...